Computer problemen ? Wij helpen je graag verder.
Log In

Inloggen

Uw Wachtwoord Vergeten?

Subtotaal mandje: € 0,00

Computer netwerken

Het opbouwen van een volledig computer netwerk, het analyseren en verbeteren van bestaande netwerken. Thuis of op Kantoor.

Netwerk tekening

 

Wat?

Netwerk voor thuis:

Wil je thuis een kleine server zetten voor al je media bestanden (foto's, video's en muziek), van overal kunnen printen? Het internet beperken voor de kinderen? Camera beveiliging voor het huis? We helpen je graag verder.

 

Netwerk voor kantoor:

Bestanden en printers delen, het beveiligen van gevoelige documenten, het automatiseren van backups. Je netwerk toegankelijk maken vanaf elke externe locatie. Rechten beheren van werknemers? Neem contact voor meer uitleg en een afspraak!

dbITs werkt ook in onderaanneming voor grotere projecten, of voor nachtwerk, zo kunnen bijvoorbeeld updates gebeuren wanneer het systeem minimaal bezet is en dus de eindgebruiker zo min mogelijk hinder ondervindt.

 

Ook bestaande netwerken:

Heb je last van traag internet, slechte of instabiele verbindingen? Onvoldoende Wi-Fi bereik? Ben je niet meer zeker van je backup. Laat ons je problemen weten zodat we tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Prijzen:

Analyse:

Type Prijs
Werkuur € 48,40,- (per uur)
Verplaatsing € 1,- (per gereden km)
Implementatie:
Type Prijs
Werkuur € 48,40,- (per uur)
Verplaatsing € 1,- (per gereden km)
Onderhoud:
Type Prijs
Werkuur € 48,40,- (per uur)
Verplaatsing € 1,- (per gereden km)