Computer problemen ? Wij helpen je graag verder.
Log In

Inloggen

Uw Wachtwoord Vergeten?

Subtotaal mandje: € 0,00

Geavanceerde Data Recovery mogelijkheden

Herstelling mogelijk van harde schijven, foto kaartjes, usb-sticks, sim kaarten, smartphones, SSD en raid configuraties.


Heeft u data verloren door...

 • het verwijderen van bestanden,
 • een computervirus,
 • een corrupt bestandssysteem,
 • een stroom onderbreking,
 • een vergeten wachtwoord of data encryptie,
 • Fdisk problemen, abusievelijk formatteren,
 • partities verwijderd of ontoegankelijk,
 • brand- of waterschade,
 • kortsluiting of mechanische problemen?

 

Info:

dbITs werkt samen met de nr1 in data recovery in de benelux. Eigen laboratorium, een succesratio van 95% en jaarlijks meer dan 15.000 tevreden klanten.

 

Hoe wij te werk gaan

Ons data recovery proces bestaat uit 5 stappen:

Stap 1: beoordeling door experts

Van zodra wij uw datadrager ontvangen hebben, wordt deze nauwkeurig onderzocht door onze experts. Zo kunnen we een actieplan opstellen:

 1. Uw datadrager is leesbaar, maar instabiel: in dit geval maken we eerst een kopie naar een stabiel opslagmedium. De originele drager laten we zoveel mogelijk intact om verdere beschadigingen te voorkomen.
 2. Uw datadrager is onleesbaar: onze specialisten onderzoeken in een ISO gecertificeerd CLASS 100 clean room lab de mogelijkheden om uw gegevens te redden.

 

Stap 2: opstellen van diagnoserapport

Een gedetailleerd diagnoserapport geeft een overzicht van onze werkzaamheden, zoals de grootte van de gegevens die we zullen herstellen en het kwaliteitsniveau. Daarnaast krijgt u ook informatie over de tijd die de herstelprocedure in beslag zal nemen en de bijhorende kostprijs. Dit rapport ontvangt u meteen na betaling van de diagnosekosten.

 

Stap 3: data recovery

Van zodra we uw schriftelijke toestemming hebben, gaan we aan de slag om uw gegevens te redden. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde instrumenten en technieken.

 

Stap 4: levering van herstelde gegevens

Na ontvangst van betaling worden uw herstelde gegevens terugbezorgd op een daarvoor geschikt opslagmedium, bijvoorbeeld een USB stick, CD of DVD.

 

Stap 5: nog vragen?

Heeft u nog vragen tijdens of na onze data recovery? U kan ons bereiken via ons contact formulier

Voor prijs opgaves neem contact via ons contact formulier