Computer problemen ? Wij helpen je graag verder.
Log In

Inloggen

Uw Wachtwoord Vergeten?

Subtotaal mandje: € 0,00

Wij hechten heel veel belang aan het goed functioneren van onze systemen.

Om een probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen vragen wij u ons te contacteren via ons contactformulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen bekijken wij hoe we het beste overgaan tot een oplossing.
Dit kan op verschillende manieren gebeuren.

Op alle producten en diensten gelden ook onze algemene voorwaarden

De onderstaande methodes zijn enkel van toepassing op de bij ons aangekochte game pc's. Voor de voorwaarden op rand apparatuur zoals keyboards, muis, joysticks, .. ect lees onze algemene voorwaarden

 

Herstelling vanop afstand:

Deze optie wordt meestal gekozen als het gaat over een softwareprobleem. Dit is enkel gratis voor mensen die hun producten in combinatie met software (bvb. Windows) bij ons hebben aangekocht binnen de vermelde garantieperiode. Indien er geen software was aangekocht of de garantie verlopen is, maar je wel ondersteuning wenst, wordt er een tarief van €12,10 (inclusief BTW) aangerekend voor elke 15 minuten werk. Virussen en malware of third-party software problemen behoren niet tot de garantie.

Binnen garantie        Buiten garantie
€0 /15min        €12,10 /15min

Herstelling aan huis:

Deze optie wordt meestal gekozen bij hardwarematige herstellingen. Indien je product nog binnen de garantietermijn valt worden enkel de gereden kilometers aangerekend. Dit aan een tarief van €1 (inclusief BTW) per kilometer. Indien het product buiten garantie valt wordt er ook een uurtarief geteld, dit aan €12,1 (inclusief BTW) per 15 minuten. Als er ook een onderdeel moet worden vervangen buiten de garantieperiode wordt hier ook de prijs van het onderdeel aangerekend. Als het probleem niet ter plaatse op te lossen is kunnen wij beslissen het toestel mee te nemen en na herstelling terug te zenden.

Binnen garantie        Buiten garantie
€0 /15min        €12,10 /15min
€1 /per km*        €1 /per km*
Onderdelen inbegrepen        Onderdelen niet inbegrepen

Herstelling inzenden:

Je kan ook altijd binnen of buiten de garantieperiode je toestel bij ons binnenbrengen, of het naar ons opsturen. De kosten voor het opsturen en het verzenden zijn door jou te betalen.
Indien je product onder garantie valt sturen wij het gratis naar je terug, of brengen het zelf bij jou terug binnen. Binnen de garantieperiode wordt er geen uurtarief gerekend, onderdelen die vervangen moeten worden zullen dan ook niet aangerekend worden. Buiten garantie rekenen we €12,1 (inclusief BTW) per 15 minuten alsook de prijs van eventuele nieuwe onderdelen.

Binnen garantie        Buiten garantie
Ophaling niet inbegrepen        Ophaling niet inbegrepen
Terugzendkosten inbegrepen        Terugzendkosten niet inbegrepen
Onderdelen inbegrepen        Onderdelen niet inbegrepen
* Als vertrekpunt gebruiken we centrum Sint-Truiden, van hieruit wordt dan ook het aantal kilometers gemeten. Klanten die minder dan 5km verwijderd zijn van dit vertrekpunt zullen hiervoor niet aangerekend worden.